Het bestuur

Ingrid Cambier van Nooten

Voorzitter

Ingrid5267

Als stewardess kom je vaak in landen waar armoede heerst. Toen ik Peace in 2011 in Oeganda ontmoette hoefde ik ook niet lang na te denken en besloot ik dat ik iets wilde bijdragen aan een betere toekomst voor haar. Ik hoorde dat een collega, Marianne van Hoven, een fonds was begonnen voor Peace en dat initiatief wilde ik graag steunen. Marianne en ik wilden niet één maar meer kinderen in Oeganda helpen met onderwijs, dus besloten wij in 2014 een stichting op te richten. Onderwijs geeft kinderen een toekomst.”

Marianne van Hoven

Secretaris

IMG_8640

“Sinds 2007 werk ik als stewardess. Al snel voelde ik de behoefte dat ik meer wilde halen uit mijn werk. In 2011 ontmoete ik Peace en haar familie in Oeganda. De familie die achter ons prachtige hotel  in een krot woonde raakte me.Ik besloot een fonds en een blog “futureforpeace” op te zetten om deze familie te helpen. Mijn prioriteit was om Peace en de andere kinderen een schoolopleiding te laten volgen. Door de kansen die ik heb om regelmatig in Oeganda te komen is dit gelukt. Door middel van donaties van collega’s, familie en vrienden volgen nu drie kinderen van dit gezin een opleiding met hierdoor hoop voor hun toekomst.In 2014 heeft collega Ingrid Cambier van Nooten zich actief aangesloten bij mijn fonds en door Ingrid haar inzet  zijn we nu een stichting geworden.Door middel van deze stichting willen we onze krachten uitbreiden. Zodat we meer kansarme kinderen in Oeganda een helpende hand kunnen geven en zij net als wij de kans hebben op een toekomst met hoop.”

Jubert Margarita

Penningmeester

0399

“Marianne en ik zijn al jaren vrienden. Ik ken haar als een spontaan, vrolijk en hartelijk persoon. Dus toen ik van haar blog “futureforpeace” hoorde en wat dat inhield was het eerste wat ik dacht: “Het zal Marianne de Boer niet wezen”. Ik besloot om haar meteen te steunen met een donatie. Toen zij mij begin 2015 vroeg om te helpen met de oprichting van de Stichting Future For Peace en penningmeester te worden hoefde ik niet lang na te denken. Er is namelijk niets mooier dan de lach van een kind. “We are the ones who make a brighter day”, MJ.”

Wij worden in ons werk in Oeganda geholpen door Ayazaki Moses (roepnaam Mozzy) en Yosida Kidedde (roepnaam Yoshi). Mozzy en Yoshi zijn werkelijk fantastische mensen die zich belangeloos inzetten voor onze zaak. Zij bezoeken de scholen, houden contact met de leraren en ouders en houden de vooruitgang van onze kinderen in de gaten. Zo weten wij in Nederland precies hoe het met onze kinderen gaat.

Ayazaki Moses (Mozzy)           Yosida Kidedde (Yoshi)