Wat doen wij?

Wat doen wij?

Nadat er genoeg geld was om Peace naar school te laten gaan, hebben wij onze hulp dankzij donaties van familie, vrienden en collega’s en de inzet van vrijwilligers kunnen uitbreiden naar andere kinderen en nieuwe projecten. De woonomstandigheden van het gezin zijn sterk verbeterd. Door giften kon er voor hen zelfs een huis worden gebouwd met elektriciteit en stromend water.

Wij steunen ook WUCF, Wake Up Ugandan Children’s foundation, een prachtig project opgericht door Ayazaki Moses (Mozzy). Samen met zijn vriend Yoshi vangen zij op dit moment 56 kinderen op die hun ouders hebben verloren of uit zeer arme omstandigheden komen. De kinderen worden in families ondergebracht en kunnen dankzij hun stichting weer naar school.

Wij willen op onze eigen, onafhankelijke en kleinschalige manier hulp bieden aan zoveel mogelijk kinderen zoals Peace, Faith, Denis, Praise, Catherine en het project Wake Up Ugandan Children’s Foundation en hiervoor geld inzamelen. Onze vrijwilligers en donateurs zijn hierbij een belangrijke steun voor ons. Hoe meer kinderen wij kunnen steunen des te meer kinderen wij hoop op een toekomst kunnen bieden. Onderwijs geeft hun de kans om hun dromen te realiseren.. Om al onze plannen te kunnen waarmaken, hebben wij uw hulp en steun hard nodig. Samen kunnen wij een verschil maken voor deze kinderen en werken aan een betere wereld.