Happy 2015

happy new year lydia was in Entebbe

Mary met haar drie dochters

Lieve vrienden van Peace en haar familie
Allereerst wens ik iedereen een heel voorspoedig 2015,
Er is het afgelopen jaar weer veel gebeurt bij onze familie in Uganda,
Peace is over naar het tweede jaar van de maryland high school , waar we met zijn allen heel trots op kunnen zijn, Faith gaat in februari met de extra steun van Martijn van school veranderen. Faith zat op een boarding school waar ze het niet meer naar haar zin had. De school was verhuisd naar een gebied ver achter in Entebbe dit gaf haar geen veilig gevoel. Faith gaat in Februari beginnen op de Junior entebbe dag school waar Peace ook op heeft gezeten, ze is zo trots als een pauw,
Ook voor Dennis zijn er nieuwe ontwikkelingen op komst, door de hulp en inzet van collega Ingrid Cambier van Nooten zal ook hij dit jaar beginnen aan een opleiding Information technology&systems mangement. Ingrid heeft samen met haar vriendinnen uit Buren een prachtige kerst actie opgezet door het maken van kerstkransen en meerdere activiteiten hebben zij het schoolgeld voor Dennis opgehaald. Dit is een geweldige kans voor Dennis, momenteel werkt hij nog steeds op de markt Mary zal deze werkzaamheden weer overnemen.

Dames uit Buren die aan de slag gaan om een mooie kerst krans te maken

hier het resultaat

Mijn dank is ontzettend groot voor alle support en hulp met zijn allen kunnen bij zoveel betekenen voor deze kinderen. Nu met de komst van Ingrid en haar vriendinnen is er weer meer mogelijk. Wie weet kunnen we volgend jaar uitbreiden met de hulp van nog een gezin, Een goed doel om na te streven in 2015!
De blije gezichten van onze familie hierboven zeggen genoeg en geven de wil en kracht om dit doel te kunnen halen,

Source: futureforpeace.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *